Monuta, Maastricht

  In samenwerking met onze partners hebben wij voor Monuta in Maastricht een bijzonder project mogen realiseren. Speciaal voor deze locatie hebben we veel maatwerk toepassingen ontwikkeld. Zo zijn de halve cirkel banken een variant op onze Urban treinbank en de hoekbanken gebaseerd op onze Spectrum treinbank.

  De keuze voor duurzame en hoogwaardige materialen in warme aardse tinten geven een rustige en tijdloze sfeer aan de ruimte. Benieuwd naar meer maatwerk mogelijkheden? Kijk dan even op onze maatwerk pagina of neem contact met ons op.

  Kantooromgeving Brek Elite Kira

  Kantooromgeveving

  Dat een kantooromgeving ook als een huiskamer kan voelen, komt door de meubelkeuzen. Aan de lange tafel staan onze Kira stoelen en rond de Elite bank staan de Brek lounge stoelen.

  Voor de entree hebben we een drietal Brek lounge fauteuils geleverd en 3 Egg chair hergestoffeerd in een frisse oranje stof. Van deze klassieker van Arne Jacobsen kan weer jaren genoten worden. Overweegt u ook een herstoffering, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  Restaurant Fnidsen

  Restaurant meubilair moet goed zitten, om die reden kozen Sam Piscaer en Martijn Rootring de WIRE stoel en barkruk voor hun restaurant Fnidsen.
  Naar hun wens zijn de stoelen en banken uitgevoerd in groen leer.
  Uiteraard zijn andere combinaties ook mogelijk. Bezoek onze showroom, daar hebben we diverse uitvoeringen van de WIRE staan. Of bezoek restaurant ’t Fnidsen in Alkmaar.

  Hotel Indigo

  Dat we houden van maatwerk blijkt wel uit de bank en de bed-achterwanden die we samen met onze partner Meuviro voor Hotel Indigo hebben gerealiseerd. De bed-achterwanden zijn van leer, met messing details en geïntegreerde verlichting. De banken zijn opgebouwd uit losse stroken, wat geweldige details oplevert.

  Schoolkantine Norbertus college

  In opdracht hebben we tal van meubels gebouwd voor de renovatie van het Norbertus college in Roosendaal. De wens was een eigentijdse aula, waar de leerlingen huiswerk kunnen maken, waar gegeten kan worden maar waar ze ook lekker kunnen chillen op een bank. De zitelementen zijn allemaal comfortabel en kunnen ook tegen een stootje.
  Ontwerp: Livin’ Ontwerp – Breukelen

  Da Vinci College

  Voor het Da Vinci College in Roosendaal hebben we samen met onze partners een prachtig project gerealiseerd. Veel meubels zijn speciaal voor deze locatie ontworpen en door ons gebouwd.
  Ontwerp: Livin’ Ontwerp – Breukelen

  Rijkskantoor De Knoop

  Als onderdeel van de duurzame transformatie van het Rijkskantoor De Knoop in Utrecht zijn er diverse meubels uit onze collectie geselecteerd. Het casco van de voormalige Knoopkazerne in Utrecht, heeft een duurzame transformatie ondergaan en huisvest nu onder andere de Belastingdienst.

  Landschapsbank

  Dit bedrijfsrestaurant is een knap staatje maatwerk. De ‘bank’ is ruim 50 meter in lengte en vormt als het ware een haag in de ruimte. De kussens in verschillende kleuren en hoogtes maken het een speels geheel. Het laat maar weer eens zien wat er allemaal mogelijk is met maatwerk.

  Lange wandbank

  In een restaurant of bar is een lange wandbank ideaal. Er is toch net die extra zitplek beschikbaar voor een groep en langs een lange wand is het een mooie aankleding van de ruimte. In dit restaurant in Utrecht, gevestigd in een werfkelder is een bank uit een stuk een mooi ‘gebaar’. Het brengt rust in de ruimte.

  Da Vinci College

  Voor het Da Vinci College in Roosendaal hebben we samen met onze partners een prachtig project gerealiseerd. Veel meubels zijn speciaal voor deze locatie ontworpen en door ons gebouwd. De zitelementen in de entree vormen een steeds veranderend landschap.
  Ontwerp: Livin’ Ontwerp – Breukelen