Monuta, Maastricht

  In samenwerking met onze partners hebben wij voor Monuta in Maastricht een bijzonder project mogen realiseren. Speciaal voor deze locatie hebben we veel maatwerk toepassingen ontwikkeld. Zo zijn de halve cirkel banken een variant op onze Urban treinbank en de hoekbanken gebaseerd op onze Spectrum treinbank.

  De keuze voor duurzame en hoogwaardige materialen in warme aardse tinten geven een rustige en tijdloze sfeer aan de ruimte. Benieuwd naar meer maatwerk mogelijkheden? Kijk dan even op onze maatwerk pagina of neem contact met ons op.

  Da Vinci College

  Voor het Da Vinci College in Roosendaal hebben we samen met onze partners een prachtig project gerealiseerd. Veel meubels zijn speciaal voor deze locatie ontworpen en door ons gebouwd. De zitelementen in de entree vormen een steeds veranderend landschap.
  Ontwerp: Livin’ Ontwerp – Breukelen

  Ronde banken

  Voor het Da Vinci College in Roosendaal hebben we samen met onze partners een prachtig project gerealiseerd. Veel meubels zijn speciaal voor deze locatie ontworpen en door ons gebouwd. Deze halve cirkel banken zijn een echte eyecatcher in de ruimte.
  Ontwerp: Livin’ Ontwerp – Breukelen

  Zoku Living

  Voor een bijzonder hotelconcept in Amsterdam hebben we een bank ontwikkeld met een ‘knik’. Deze hoekbank is net als de rest van het interieur, hip en uitnodigend. Bij Zoku Amsterdam draait alles om ontmoeten. Hun slogan is met recht “de woonkamer van Amsterdam”.