Monuta, Maastricht

  In samenwerking met onze partners hebben wij voor Monuta in Maastricht een bijzonder project mogen realiseren. Speciaal voor deze locatie hebben we veel maatwerk toepassingen ontwikkeld. Zo zijn de halve cirkel banken een variant op onze Urban treinbank en de hoekbanken gebaseerd op onze Spectrum treinbank.

  De keuze voor duurzame en hoogwaardige materialen in warme aardse tinten geven een rustige en tijdloze sfeer aan de ruimte. Benieuwd naar meer maatwerk mogelijkheden? Kijk dan even op onze maatwerk pagina of neem contact met ons op.

  Kantooromgeving Brek Elite Kira

  Kantooromgeveving

  Dat een kantooromgeving ook als een huiskamer kan voelen, komt door de meubelkeuzen. Aan de lange tafel staan onze Kira stoelen en rond de Elite bank staan de Brek lounge stoelen.

  Voor de entree hebben we een drietal Brek lounge fauteuils geleverd en 3 Egg chair hergestoffeerd in een frisse oranje stof. Van deze klassieker van Arne Jacobsen kan weer jaren genoten worden. Overweegt u ook een herstoffering, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  Restaurant Fnidsen

  Restaurant meubilair moet goed zitten, om die reden kozen Sam Piscaer en Martijn Rootring de WIRE stoel en barkruk voor hun restaurant Fnidsen.
  Naar hun wens zijn de stoelen en banken uitgevoerd in groen leer.
  Uiteraard zijn andere combinaties ook mogelijk. Bezoek onze showroom, daar hebben we diverse uitvoeringen van de WIRE staan. Of bezoek restaurant ’t Fnidsen in Alkmaar.

  Vergaderkamer

  In opdracht hebben we de set van acht stoelen geleverd voor deze statige vergaderkamer. Uiteraard geheel volgens de specificaties van de klant, in een stof naar keuze. Voor diverse projectinrichters zijn wij het vast aanspreekpunt voor hun maatwerk, maar ook de vaste modellen uit ons assortiment.